Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми: окремі питання аналізу об’єктивної сторони злочину - Філончук, Г. А.; Filonchuk, H. A. (Особливості застосування антикорупційного законодавства: від розслідування до вироку суду : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 жовт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Кримінол. асоц. України ; Громад. спілка «Центр запобігання та протидії корупції» ; Громад. рада при МВС України. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 170-172., 2019)
Запропонований автором підхід, а саме аналіз положень кримінально-правової норми через призму судової практики, дає можливість підвищувати ефективність дослідження основного змісту як об’єктивної сторони так і всього складу злочину проаналізованої кримінально-правової норми.

The approach proposed by the author, namely the analysis of the provisions of the criminal law norm through the prism of judicial practice, makes it possible to increase the effectiveness of the study of the main content of both the objective side and the entire corpus delicti of the analyzed criminal law norm.

Предложенный автором подход, а именно анализ положений уголовно-правовой нормы через призму судебной практики, позволяет повышать эффективность исследования основного содержания как объективной стороны так и всего состава преступления проанализированной уголовно-правовой нормы.
Філончук, Г. А. Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми: окремі питання аналізу об’єктивної сторони злочину / Г. А. Філончук // Особливості застосування антикорупційного законодавства: від розслідування до вироку суду : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 жовт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Кримінол. асоц. України ; Громад. спілка «Центр запобігання та протидії корупції» ; Громад. рада при МВС України. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 170-172.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; службова діяльність; служебная деятельность; official activity; зловживання; злоупотребление; abuse; кримінально-правовий аналіз; уголовно-правовой анализ; criminal law analysis; кримінальне провадження; уголовное производство; criminal proceedings; використання службовою особою приватного права своїх повноважень; использование должностным лицом частного права своих полномочий; use by a private law official of his powers; інтереси громадян; интересы граждан; citizens' interests; зловживання владою; злоупотребление властью; abuse of power; зловживання службовим становищем; злоупотребление служебным положением; malpractice; зловживання повноваженнями; злоупотребления полномочиями; abuse of power