Використання мультимедійних стрілецьких тренажерів для підготовки поліцейських - Вознесенський, І. В.; Voznesenskyi, I. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5202-8211 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 121-123, 2021)
Впровадження лазерних технологій у курс «Вогневої підготовки» багатьох країн світу є стійкою тенденцією. З цією метою використовують мультимедійні стрілецькі тренажери, лазерні тири, лазерні імітатори стрільби й інші пристрої. Такий підхід сприяє суттєвому підвищенню ефективності формування умінь майбутніх офіцерів застосовувати вогнепальну зброю, зміцненню їх психологічної і стресостійкості.

The introduction of laser technology in the course of "Fire Training" in many countries is a steady trend. For this purpose, use multimedia shooting simulators, laser shooting ranges, laser shooting simulators and other devices. This approach contributes to a significant increase in the effectiveness of the formation of skills of future officers to use firearms, strengthening their psychological and stress resistance.

Внедрение лазерных технологий в курс «Огневой подготовки» многих стран мира является устойчивой тенденцией. С этой целью используют мультимедийные стрелковые тренажеры, лазерные тиры, лазерные имитаторы стрельбы и другие устройства. Такой подход способствует существенному повышению эффективности формирования умений будущих офицеров применять огнестрельное оружие, укреплению их психологической и стрессоустойчивости.
Вознесенський, І. В. Використання мультимедійних стрілецьких тренажерів для підготовки поліцейських / Вознесенський І. В. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 28 трав. 2021 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 121-123.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; підготовка поліцейських; подготовка полицейских; police training; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; мультимедійні методи навчання; мультимедийные методы обучения; multimedia teaching methods; мультимедійний тир; мультимедийный тир; multimedia shooting range; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; психологічна підготовка; психологическая подготовка; psychological training; вогнева підготовка; огневая подготовка; fiery preparation; стресостійкість; стрессоустойчивость; stress resistance; вогнепальна зброя; огнестрельное оружие; firearm