Випробування при прийнятті на службу до правоохоронних органів - Мельник, К. Ю.; Melnyk, K. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8960-0234 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 1 (48). – С. 275-280, 2010)
Розглянуто теоретичні підходи до розуміння категорії «випробування при прийнятті на роботу». Проаналізовано правове регулювання випробування при прийнятті на службу до правоохоронних органів. Надано рекомендації з вдосконалення національного законодавства у цій сфері. Theoretical approaches to understanding the category «test while employment» are researched. Legal regulation of test while employment to law enforcement agencies is analyzed. Recommendations for improving national legislation in this sphere are worked out. Рассмотрены теоретические подходы к пониманию категории «испытание при приеме на работу». Проанализировано правовое регулирование испытания при приеме на службу в правоохранительные органы. Разработаны рекомендации по усовершенствованию национального законодательства в этой сфере.
Tests when hiring law enforcement agencies
Испытание при приеме на службу в правоохранительные органы
Мельник, К. Ю. Випробування при прийнятті на службу до правоохоронних органів / К. Ю. Мельник // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 1 (48). – С. 275-280.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; трудові правовідносини; трудовые правоотношения; labour legal relations; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; випробування при прийнятті на роботу; испытание при приеме на работу; test while employment; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation