Досвід правозастосування норм Положення про Селянський поземельний банк 1882 року - Кириченко, В. Є.; Kyrychenko, V. Ye.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5497-907X (Право і Безпека. - 2008. - № 2, т. 7. - С. 131-137, 2009)
У статті піддається аналізу досвід діяльності Селянського поземельного банку в правовому полі положення 1882 р. Приділяється увага питанню періодизації історії кредитної установи. Розглядається механізм залучення коштів банком з подальшим їх використанням при наданні позик селянам. З’ясовується вартість кредитів Селянського банку у порівнянні з іншими фінустановами. В статье подвергается анализу опыт деятельности Крестьянского поземельного банка в правовом поле положения 1882 г. Уделяется внимание вопросу периодизации истории кредитного учреждения. Рассматривается механизм привлечения средств банком и дальнейшее их использование при предоставлении займов крестьянам. Определяется стоимость кредитов Крестьянского банка в сравнении с другими финучреждениями. The article analyzes the experience of the Peasant Land Bank in legal field of the regulation of 1882. Attention is paid to the issue of periodization of history credit institution. The mechanism of raising funds by the bank and their further use in providing loans to peasants is considered. The cost of loans of the Peasant Bank is determined in comparison with other financial institutions.
Кириченко, В. Є. Досвід правозастосування норм Положення про Селянський поземельний банк 1882 року / В. Є. Кириченко // Право і Безпека. - 2008. - № 2, т. 7. - С. 131-137.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Історія. History. История; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Селянський поземельний банк; Крестьянский поземельный банк; банки; banks; банківська система; банковская система; banking system