Щодо суперечності обмеження бути поліцейським відповідно до п. 4 ч. 1 ст. 61 Закону України «Про Національну поліцію» - Гавриленко, Т. В.; Havrylenko, T. V. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки, відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи (м. Харків, 16 трав. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 32-34, 2019)
Наголошено на необхідності змінити п. 4 ч. 1 ст. 61 Закону України «Про Національну поліцію» для усунення неконституційних суперечностей у законодавстві України, які обмежують право осіб займати посади в Національній поліції України або врегулювати дане питання іншим чином.

It is emphasized that it is necessary to change Clause 4 of Part 1 of Art. 61 of the Law of Ukraine "On the National Police" to eliminate unconstitutional contradictions in the legislation of Ukraine, which limit the right of persons to hold positions in the National Police of Ukraine or to settle this issue in another way.

Отмечено необходимость изменить п. 4 ч. 1 ст. 61 Закона Украины «О Национальной полиции» для устранения неконституционных противоречий в законодательстве Украины, ограничивающих право лиц занимать должности в Национальной полиции Украины или урегулировать данный вопрос иным образом.
Гавриленко, Т. В. Щодо суперечності обмеження бути поліцейським відповідно до п. 4 ч. 1 ст. 61 Закону України «Про Національну поліцію» / Тетяна Валеріївна Гавриленко // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки, відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи (м. Харків, 16 трав. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2019. - С. 32-34.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; обмеження; limitation; ограничение; законодавство; legislation; законодательство; посада; критерії