Запровадження принципу оперативності в адміністративній діяльності поліції України - Крєпакова, М. Ю.; Kriepakova, M. Yu.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5705-5027 (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 17 трав. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 90-92, 2016)
Запропоновано доповнити перелік принципів у тексті закону України «Про Національну поліцію» принципом оперативності. Характерною рисою принципу оперативності є швидкість у виконанні завдань, що є дуже важливим фактором у функціонуванні будь-якого правоохоронного органу, у тому числі й Національної поліції України.

It is proposed to supplement the list of principles in the text of the Law of Ukraine "On the National Police" with the principle of efficiency. A characteristic feature of the principle of efficiency is the speed in the performance of tasks, which is a very important factor in the functioning of any law enforcement agency, including the National Police of Ukraine.

Предложено дополнить список принципов в тексте закона Украины «О Национальной полиции» принципом оперативности. Характерной чертой принципа оперативности является быстрота в выполнении задач, что является очень важным фактором в функционировании любого правоохранительного органа, в том числе и Национальной полиции Украины.
Крєпакова, М. Ю. Запровадження принципу оперативності в адміністративній діяльності поліції України / Марина Юріївна Крєпакова // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 17 трав. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 90-92.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; принципи; принцип оперативності; principle of efficiency; принцип оперативности