Уповноважений Верховної Ради України з прав людини як представник в адміністративному процесі - Будзан, Л. Д.; Budzan, L. D. (Право і безпека. - 2011. - № 3 (40). - С. 147-151, 2011)
Досліджено діяльність Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини як представника в адміністративному процесі, розглянуто особливості його діяльності у вказаній сфері та напрямки її вдосконалення; з’ясовано місце і роль Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в адміністративному процесі.

Thе representative activity of Commissioner of the Verkhovna Rada of Ukraine on Human Rights in the administrative process is researched, the features of his activities in that area and trends of its improvement are reviewed; the role and the place of Commissioner of the Verkhovna Rada of Ukraine on Human Rights representative activity in the administrative process are defined.

Исследована деятельность Уполномоченного Верховной Рады Украины по правам человека как представителя в административном процессе, рассмотрены особенности его деятельности в указанной сфере и направления ее совершенствования; определено место и роль Уполномоченного Верховной Рады Украины по правам человека в административном процессе.
Commissioner of the verkhovna rada of ukraine on human rights as a representative in the administrative proceeding
Уполномоченный Верховной Рады Украины по правам человека как представителя в административном процессе
Keywords: Уповноважений Верховної Ради України з прав людини; Ukrainian Parliament Commissioner for Human Rights; Уполномоченный Верховной Рады Украины по правам человека; правовий статус; legal status; правовой статус; адміністративне судочинство; administrative proceedings; административное судопроизводство; адміністративний процес; administrative process; административный процесс