Принципи, стадії та правове регулювання управлінських процедур в органах прокуратури - Кулинич, С. А.; Kulynych, S. A. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2006. – Вип. 33. – С. 287-295, 2006)
Досліджено теоретико-правові засади провадження управлінських процедур в органах прокуратури. Вперше здійснено класифікацію принципів управлінських процедур в діяльності органів прокуратури, з’ясовано їх загальні ознаки, сутність та особливості. The theoretical and legal principles of administrative procedures in the prosecution bodies are investigated. For the first time, the principles of management procedures in the activity of the prosecution bodies were classified, their general features, nature and peculiarities were clarified. Исследованы теоретико-правовые основы осуществления управленческих процедур в органах прокуратуры. Впервые осуществлена ​​классификация принципов управленческих процедур в деятельности органов прокуратуры, установлено их общие признаки, сущность и особенности.
Principles, stages and legal regulation of administrative procedures in prosecuting authorities
Принципы, стадии и правовое регулирование управленческих процедур в органах прокуратуры
Кулинич, С. А. Принципи, стадії та правове регулювання управлінських процедур в органах прокуратури / С. А. Кулинич // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2006. – Вип. 33. – С. 287-295.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи прокуратури; органы прокуратуры; prosecutor’s office agencies; управлінські процедури; управленческие процедуры; management procedures; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; принципи; принципы; principles; стадії; стадии; stages