Поняття та види заходів адміністративного припинення адміністративних правопорушень - Павліченко, В. М.; Pavlichenko, V. M. (Право і безпека. - 2012. - № 2 (44). - С. 64-68, 2012)
Проаналізовано сутність заходів адміністративного припинення адміністративних правопорушень. Визначено основні види заходів адміністративного припинення адміністративних правопорушень, розглянуто критерії їх класифікації.

The nature of administrative suppression of administrative offenses is analyzed. The main types of measures of administrative suppression of administrative offenses, the criteria for their classification are defined.

Проанализирована сущность мер административного пресечения административных правонарушений. Определены основные виды мер административного пресечения административных правонарушений, рассмотрены критерии их классификации.
The notion and the types of administrative suppression of administrative offenses
Keywords: адміністративні правопорушення; administrative offenses; административные правонарушения; заходи адміністративного припинення; measures of administrative termination; меры административного пресечения; класифікація; classification; классификация