Методичні проблеми вивчення феномена торгівлі жінками - Набока, В. Н.; Naboka, V. N. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 462-465, 2002)
Розглянуто проблему розробки системи кількісних і якісних показників, а також механізму виявлення, фіксації й опису процесів торгівлі жінками, які б давали можливість об’єктивно відображати і контролювати цю проблему. The problem of developing a system of quantitative and qualitative indicators, as well as a mechanism for identifying, recording and describing the processes of trafficking in women, which would allow to objectively reflect and control the problem. Рассмотрена проблема разработки системы количественных и качественных показателей, а также механизма выявления, фиксации и описания процессов торговли женщинами, которые бы давали возможность объективно отражать и контролировать эту проблему.
Methodological problems of studying the phenomenon of trafficking in women
Методические проблемы изучения феномена торговли женщинами
Набока, В. Н. Методичні проблеми вивчення феномена торгівлі жінками / В. Н. Набока // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 462-465.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; права людини; права человека; human rights; торгівля людьми; торговля людьми; human trafficking; торгівля жінками; торговля женщинами; trafficking in women; Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; методичні проблеми; методические проблемы; methodological problems