Причини і види бюджетного дефіциту - Горілова, О. О.; Horilova, O. O. (Об’єднанi наукою: перспективи міждисциплінарних досліджень: матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених (к. Київ, 12-13 листоп. 2020 р.). – Київ, 2020. – С. 46-49, 2020)
Розглянуто проблеми дефіциту державного бюджету, проаналізовано його причини та види. The problems of the state budget deficit are considered, its causes and types are analyzed. Рассмотрены проблемы дефицита государственного бюджета, проанализированы его причины и виды.
Горілова, О. О. Причини і види бюджетного дефіциту / Горілова О. О. // Об’єднанi наукою: перспективи міждисциплінарних досліджень: матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених (к. Київ, 12-13 листоп. 2020 р.) / Київ. нац. ун-т iменi Тараса Шевченка, Рада молод. вчених, Студент. парламент, Наук. парк., Наук. товариство студентів та аспірантів. – Київ, 2020. – С. 46-49.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; бюджетний дефіцит; бюджетный дефицит; budget deficit; бюджетна система; бюджетная система; budget system; види бюджетного дефіциту; виды бюджетного дефицита; types of budget deficit