Щодо визначення адміністративного проступку - Панасюк, О. В.; Panasiuk, O. V.; Оксана Панасюк (Правова наука і державотворення в Україні в контексті інтеграційних процесів: матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 19-20 трав. 2023 р.). – Суми, 2023. – С. 105-106, 2023)
Узагальнено наукові погляди на пробему визначення адміністративного проступку.

Scientific views on the problem of defining an administrative offense are summarized.

Обобщены научные взгляды на проблему определения административного проступка.
Keywords: Україна; адміністративний проступок; адміністративне правопорушення; административный проступок; administrative offense