Первинна психологічна підготовка майбутніх працівників патрульної поліції - Гіренко, С. П.; Girenko, S. P.; Сергій Гіренко (Бочаровські читання : матеріали наук.-практ. конф. [з міжнар. участю], присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 18 берез. 2016 р.). – Харків: ХНУВС, 2016. – С. 172-174, 2016)
В тезах розглянуті деякі психолого-педагогічні аспекти первинної підготовки майбутніх працівників патрульної поліції. Визначені змістовні компоненти навчальних дисциплін психологічного спрямування.

In theses discusses some psychological and pedagogical aspects of initial training of future employees of the patrol police. Identified substantial component disciplines psychological orientation.

В тезисах рассмотрены некоторые психолого-педагогические аспекты первичной подготовки будущих работников патрульной полиции. Определены содержательные компоненты учебных дисциплин психологического направления.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; навички; комунікація; патрульна поліція; тренінг; стрес; поліція; learning; communication; police; training; stress; patrol police; навыки; коммуникация; патрульная полиция; тренинг; стресс; полиция