Шляхи вдосконалення кадрового забезпечення діяльності органів внутрішніх справ як суб’єктів забезпечення правопорядку в регіоні - Прокопенко, О. Ю.; Prokopenko, O. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5826-7830 (Jurnalul juridic national: teorie şi practică = Национальный юридический журнал: теория и практика. - 2016. - № 4 (August). - С. 84-87, 2016)
У статті на основі аналізу наукових точок зору та нормативно-правових актів запропоновано шляхи вдосконалення кадрового забезпечення діяльності органів внутрішніх справ як суб’єктів забезпечення правопорядку в регіоні. Наголошено на важливості кадрового забезпечення діяльності органів внутрішніх справ.

On the basis of analysis of scientific opinions and regulations suggest ways of improving staffing activities of internal affairs as subjects of law and order in the region. The importance of the staffing of the police.

В статье на основе анализа научных точек зрения и нормативно-правовых актов предложены пути совершенствования кадрового обеспечения деятельности органов внутренних дел как субъектов обеспечения правопорядка в регионе. Подчеркнута важность кадрового обеспечения деятельности органов внутренних дел.
Прокопенко, О. Шляхи вдосконалення кадрового забезпечення діяльності органів внутрішніх справ як суб’єктів забезпечення правопорядку в регіоні / Олексій Прокопенко // Jurnalul juridic national: teorie şi practică = Национальный юридический журнал: теория и практика. - 2016. - № 4 (August). - С. 84-87.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; кадрове забезпечення; забезпечення правопорядку в регіоні; кадровое обеспечение; обеспечения правопорядка; staffing; law enforcement; public order; publikatsii u zarubizhnomu vydanni