Перспективні напрями розвитку діяльності Харківського національного університету внутрішніх справ в умовах воєнного стану - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану : зб. наук. пр. – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 13-15, 2024)
Зазначено, що ефективне виконання завдань, покладених на Харківський національний університет внутрішніх справ у сучасних умовах, пов’язаних із військовою агресією, вимагає систематичного підвищення якості та практичної спрямованості підготовки здобувачів вищої освіти за всіма напрямами. Основна увага має приділятися формуванню спеціальних фахових компетентностей працівників Національної поліції України, які будуть повною мірою застосовуватися під час виконання службово-бойових завдань із захисту незалежності і територіальної цілісності нашої країни.

It is noted that the effective performance of the tasks assigned to the Kharkiv National University of Internal Affairs in modern conditions associated with military aggression requires a systematic increase in the quality and practical orientation of the training of higher education seekers in all areas. The main attention should be paid to the formation of special professional competences of the employees of the National Police of Ukraine, which will be complete to be used as a measure during the performance of official and combat tasks to protect the independence and territorial integrity of our country.

Отмечено, что эффективное выполнение задач, возложенных на Харьковский национальный университет внутренних дел в современных условиях, связанных с военной агрессией, требует систематического повышения качества и практической направленности подготовки соискателей высшего образования по всем направлениям. Основное внимание должно быть уделено формированию специальных профессиональных компетентностей работников Национальной полиции Украины, которые будут в полной мере применяться при выполнении служебно-боевых задач по защите независимости и территориальной целостности нашей страны.
Keywords: Харківський національний університет внутрішніх справ; ХНУВС; воєнний стан; перспективні напрями діяльності; Kharkiv National University of Internal Affairs; martial law; promising areas of activity; Харьковский национальный университет внутренних дел; ХНУВД; военное положение; перспективные направления деятельности