Деякі аспекти вдосконалення взаємодії поліції з населенням на засадах парнерства - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1999-9956 (Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2021 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2021. – С. 72-74, 2021)
Розглянуто питання про об’єднання членів суспільства у відповідні громадські формування правоохоронного характеру. Подібна співпраця не лише сприяє відродженню громадських формувань, підвищенню ефективності боротьби зі злочинністю, а й зміцнює довіру громадян до поліції та держави вцілому. Співпраця поліції з населенням, громадою та громадянами залишається нагальною потребою сьогодення. Впровадження в діяльність поліції новітніх форм взаємодії має бути спрямоване на покращення співробітництва поліції та громадськості, підвищення ефективності роботи.

The issue of uniting members of society into appropriate public formations of a law-enforcement nature was considered. Such cooperation not only contributes to the revival of public formations, increasing the effectiveness of the fight against crime, but also strengthens citizens' trust in the police and the state as a whole. Police cooperation with the population, community and citizens remains an urgent need today. The implementation of the latest forms of interaction in the police activity should be aimed at improving cooperation between the police and the public, increasing the efficiency of work.

Рассмотрены вопросы объединения членов общества в соответствующие общественные формирования правоохранительного характера. Подобное сотрудничество не только способствует возрождению общественных формирований, повышению эффективности борьбы с преступностью, но и укрепляет доверие граждан к полиции и государству в целом. Сотрудничество полиции с населением, общиной и гражданами остается насущной потребностью сегодняшнего дня. Внедрение в деятельность полиции новейших форм взаимодействия должно быть направлено на улучшение сотрудничества полиции и общественности, повышение эффективности работы.
Швець, Д. В. Деякі аспекти вдосконалення взаємодії поліції з населенням на засадах парнерства / Дмитро Володимирович Швець // Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Сум. філ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2021. – С. 72-74.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; взаємодія поліції з населенням; interaction of the police with the population; взаимодействие полиции с населением; співробітництво; cooperation; сотрудничество; громадськість; public; общественность; партнерство