Індивідуально-типологічні властивості релігійної особистості - Верховодова, К. О.; Verkhovodova, K. O. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 36-39, 2020)
Розглянуто релігійну особистість як особистість, яка за допомогою релігійних переживань і релігійного світосприймання організовує свій внутрішній досвід, досвід самоставлення і досвід взаємодії оточуючим світом таким чином, щоб досягти внутрішньої єдності, а в цілому – єдності сприйняття себе і світу. A religious personality is considered as a person who, with the help of religious experiences and religious worldview, organizes his inner experience, experience of self-attitude and experience of interaction with the world around him in such a way as to achieve internal unity, and in general - the unity of perception of self and the world. Рассмотрена религиозная личность как личность, которая с помощью религиозных переживаний и религиозного мировосприятия организует свой внутренний опыт, опыт самоотношения и опыт взаимодействия окружающего мира таким образом, чтобы достичь внутреннего единства, а в целом - единства восприятия себя и мира.
Верховодова, К. О. Індивідуально-типологічні властивості релігійної особистості / Верховодова Карина Олександрівна // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, ф-т № 6, Каф. соціології та психології. - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 36-39.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; особистість; личность; personality; релігійна особистість; религиозная личность; religious personality; індивідувально-типологічні властивості; индивидувально-типологические свойства; individual-typological properties