Організація забезпечення процесу прийняття та реалізації управлінських рішень як показник професійної майстерності керівників ОВС - Андрєєва, О. Б.; Andrieieva, O. B. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 450-456, 2004)
Проаналізовано організацію забезпечення процесу прийняття та реалізації управлінських рішень як показник професійної майстерності керівників ОВС. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проанализирована организация обеспечения процесса принятия и реализации управленческих решений как показатель профессионального мастерства руководителей ОВД. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The organization of ensuring the process of decision-making and implementation of management decisions as an indicator of the professional skills of the police officers is analyzed. Practical recommendations are given to address these issues.
Андрєєва, О. Б. Організація забезпечення процесу прийняття та реалізації управлінських рішень як показник професійної майстерності керівників ОВС / О. Б. Андрєєва // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 450 - 456.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; організація; organization; организация; професійна майстерність; профессиональное мастерство; professional skill; керівник; head; руководитель