Запобігання корупції у сфері надання адміністративних послуг органами Національної поліції - Шатрава, С. О.; Shatrava, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7072-961X (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 505-507, 2019)
В тезах, з метою з’ясування певних видів адміністративних послуг в діяльності органів Національної поліції, досліджено нормативно-правові акти, які закріплюють певні повноваження останніх у сфері надання адміністративних послуг. Виокремлено заходи, спрямовані на мінімізацію корупційних ризиків у сфері надання адміністративних послуг органами Національної поліції.

The theses investigated the normative legal acts that secure certain powers of the National Police in the provision of administrative services. Highlighted measures aimed at minimizing corruption risks in the provision of administrative services by the National Police.

В тезисах исследованы нормативно-правовые акты, которые закрепляют определенные полномочия органов Национальной полиции в сфере предоставления административных услуг. Выделены мероприятия, направленные на минимизацию коррупционных рисков в сфере предоставления административных услуг органами Национальной полиции.
Шатрава, С. О. Запобігання корупції у сфері надання адміністративних послуг органами Національної поліції / С. О. Шатрава // Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 505-507.
Keywords: запобігання корупції; адміністративні послуги; органи Національної поліції; мінімізація корупційних ризиків; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; полиция; поліція; корупція; коррупция; corruption