Необхідність протидії корупції у сфері підприємницької діяльності - Попова, С. М.; Popova, S. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3958-4133; Тельний, М. А.; Telnyi, M. A. (Протидія корупції: правове регулювання і практичний досвід : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 3 груд. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 36-38, 2021)
Розглянуто питання антикорупційного механізму у сфері підприємницької діяльності. Зазначено, що при зростанні корупції підприємства малого і середнього бізнесу фактично виживають, кількість підприємств щорічно скорочується через нестабільне бізнес-середовище та несприятливі економічні чинники. Тому напрямки протидії корупції потребують більш поглибленого дослідження як в науковій, так і в практичній діяльності країни.

The issue of anti-corruption mechanism in the sphere of business activity is considered. It is noted that with the growth of corruption, small and medium-sized enterprises actually survive, the number of enterprises is declining every year due to the unstable business environment and unfavorable economic factors. Therefore, the areas of anti-corruption need more in-depth research in both scientific and practical activities of the country.

Рассмотрены вопросы антикоррупционного механизма в сфере предпринимательской деятельности. Отмечено, что при росте коррупции предприятия малого и среднего бизнеса фактически выживают, количество предприятий ежегодно сокращается из-за нестабильной бизнес-среды и неблагоприятных экономических факторов. Поэтому направления противодействия коррупции нуждаются в более углубленном исследовании как в научной, так и в практической деятельности страны.
Попова, С. М. Необхідність протидії корупції у сфері підприємницької діяльності / Світлана Миколаївна Попова, Максим Андрійович Тельний // Протидія корупції: правове регулювання і практичний досвід : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 3 груд. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 36-38.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; корупція; коррупция; corruption; протидія корупції; противодействие коррупции; anti-corruption; підприємницька діяльність; предпринимательская деятельность; entrepreneurship