Нормативне врегулювання адміністративної відповідальності за правопорушення в галузі торговельної діяльності - Гончаренко, І. Б.; Goncharenko, I. B.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0745-6081 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 199-204, 2010)
Розглянуто питання нормативного врегулювання адміністративної відповідальності у сфері торговельної діяльності, надано пропозиції щодо внесення змін до законодавства, яке регулює цю відповідальність. Problems of administrative liability normative regulation in the sphere of trade activity are considered. Alterations to legislation that regulates this liability are offered. Рассмотрены вопросы нормативного регулирования административной ответственности в сфере торговой деятельности, представлены предложения относительно внесения изменений в законодательство, регулирующее данный вид ответственности.
Normative regulation of administrative liability for offenses in the field of trading
Нормативное урегулирование административной ответственности за правонарушения в области торговой деятельности
Гончаренко, І. Б. Нормативне врегулювання адміністративної відповідальності за правопорушення в галузі торговельної діяльності / І. Б. Гончаренко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 199-204.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративна відповідальність; административная ответственность; administrative liability; торговельна діяльність; торговая деятельность; trade activity; нормативне врегулювання; нормативное регулирование; normative regulation