Визначення поняття «право інтелектуальної власності» - Селіванов, М. В.; Selivanov, M. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 36. - С. 323-328, 2007)
Визначено поняття «право інтелектуальної власності». Визначено їх перелік та проблеми. Определено понятие «право интеллектуальной собственности». Определены перечень и проблемы. The concept of "intellectual property right" is defined. Their list and problems are defined.
Селіванов, М. В. Визначення поняття право інтелектуальної власності / М. В. Селіванов // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 36. – С. 323-328.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; право; right; інтелектуальна власність; интеллектуальная собственность; Intellectual Property