Щодо удосконалення діяльності Національної поліції в сфері забезпечення інформаційної безпеки та протидії кіберзлочинності в Україні - Казанчук, І. Д.; Kazanchuk, I. D.; Казанчук Ірина Дмитрівна (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів. – Харків : ХНУВС, 2017. – C. 313-317, 2017)
Автором розглянуто сучасний стан та правові засади діяльності Національної поліції в сфері забезпечення інформаційної безпеки в Україні. Проаналізовано передовий закордонний досвід діяльності правоохоронних органів в сфері протидії кіберзлочинності та надані шляхи удосконалення діяльності кіберполіції України в сучасних умовах.

The author reviewed the current status and legal framework of the National police in the field of information security in Ukraine. Analyzed advanced foreign experience of law enforcement agencies in combating cybercrime and the ways of improvement of activities of postal and telecommunications of Ukraine in modern conditions.

Автором рассмотрено современное состояние и правовые основы деятельности Национальной полиции в сфере обеспечения информационной безопасности в Украине. Проанализирован передовой зарубежный опыт деятельности правоохранительных органов в сфере противодействия киберпреступности и предоставленные пути совершенствования деятельности киберполиции Украины в современных условиях.
To improve the activities of the National police in the field of information security and cybercrime prevention in Ukraine
По совершенствованию деятельности Национальной полиции в сфере обеспечения информационной безопасности и противодействия киберпреступности в Украине
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; інформаційна безпека; протидія кіберзлочинності; IT-технології; міжнародний досвід; информационная безопасность; противодействие киберпреступности; IT-технологии; международный опыт; information security; cybercrime combating; information technologies; international experience