Взаємозв’язок науки і практики – запорука успіху реформ (аспекти вдосконалення трудового законодавства) - Клименко, А. Л.; Klymenko, A. L.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9587-5827 (Актуальні проблеми соціального права : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. “Українська правнича наука та її вплив на сучасні реформи” (до 95-річчя Цигилика Теодора Івановича), м. Львів, 6 груд. 2019 р. – Львів, 2020. – Вип. 9. – С. 85-89, 2019)
У тезах доповіді зазначено, що головним завданням кодифікаційних процесів у сфері правового регулювання трудових відносин має стати систематизація законодавства про працю, тобто створення цілісної, привабливої для всіх учасників трудових відносин, яка відповідає умовам ринкової економіки, системи нормативно-правових актів.

The thesis of the report states that the main task of the codification processes in the sphere of legal regulation of labor relations should be the systematization of labor legislation, ie the creation of a holistic, attractive for all participants of labor relations, which meets the conditions of a market economy, a system of regulatory legal acts.

В тезисах доклада отмечено, что главной задачей кодификационных процессов в сфере правового регулирования трудовых отношений должен стать систематизация законодательства о труде, то есть создание целостной, привлекательной для всех участников трудовых отношений, соответствующей условиям рыночной экономики, системы нормативно-правовых актов.
Взаимосвязь науки и практики - залог успеха реформ (аспекты совершенствования трудового законодательства)
The interconnection of science and practice is the key to success of reforms (aspects of improving labor law)
Клименко, А. Л. Взаємозв’язок науки і практики – запорука успіху реформ (аспекти вдосконалення трудового законодавства) / А. Л. Клименко // Актуальні проблеми соціального права : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. “Українська правнича наука та її вплив на сучасні реформи” (до 95-річчя Цигилика Теодора Івановича), м. Львів, 6 груд. 2019 р./ Львів.нац. ун-т імені Івана Франка, Каф. соціал. права Юрид. ф-ту, Укр. центр соц.-прав. досліджень. – Львів, 2020. – Вип. 9. – С. 85-89.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; labor legislation; реформування; реформирование; reformation; трудовое законодательство; трудове законодавство