Вразливість операційної системи Android - Світличний, В. А.; Svitlychnyi, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3381-3350 (Протидія кіберзагрозам та торгівлі людьми: зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2019 р.). – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 271-272, 2019)
В статті розкривається вразливість операційної системи Android.

The article reveals the vulnerability of the Android operating system.

В статье раскрывается уязвимость операционной системы Android.
Світличний В. А. Вразливість операційної системи Android / В. А. Світличний // Протидія кіберзагрозам та торгівлі людьми: зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 271-272.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; операційна система Android; вразливість операційної системи; операционная система Android; уязвимость операционной системы; Android operating system; operating system vulnerability