Форми нормативно-правових актів Російської імперії ХIХ на початку ХХ ст. - Холод, Ю. А.; Kholod, Yu. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1264-7656 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2009. - № 3 (46). - С. 49-53, 2009)
Розглянуто види нормативно-правових актів Російської імперії у ХІХ – на початку ХХ ст. Доведено, що чіткого визначення поняття «закон», а також критеріїв відмежування закону від інших актів самодержавної влади в царській Росії не існувало. Рассмотрены виды нормативно-правовых актов Российской империи в ХІХ – начале ХХ ст. Доказано, что четкого определения понятия «закон», а также критериев отмежевания закона от иных актов самодержавной власти в царской России не существовало. Some kinds of normative and legal acts of Russian Empire in XIX-th – XX-th centuries are viewed in this article. It is grounded that the notion concrete «law» and criteria of the difference between law and other acts of autocratic power in tsarist Russia are absent.
Холод, Ю. А. Форми нормативно-правових актів Російської імперії ХIХ на початку ХХ ст. / Ю. А. Холод // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2009. - № 3 (46). – С. 49-53.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Держава і право. State and Law. Государство и право; Історія. History. История; Російська імперія; Российская империя; Russian Empire; нормативно-правові акти; нормативно-правовые акты; regulations; закон; law; влада; власть; power