Адміністративно-правові засади організації та діяльності Державного агентства розвитку молоді та громадянського суспільства: до постановки проблеми дослідження - Профатіло, К. В.; Profatilo, K. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8551-3849 (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 142-144, 2020)
Висвітлюються питання адміністративно-правових засад діяльності Державного агентства розвитку молоді та громадянського суспільства України. Наголошується на необхідності подальшого розвитку інституцій громадянського суспільства, сприяння росту та збільшенню кількості неурядових організацій, які б мали змогу впливати на молодь з метою формування її правосвідомості, активної життєвої позиції

Issues of the administrative and legal basis of the activity of the State Agency for the Development of Youth and Civil Society of Ukraine are highlighted. It is emphasized the need for further development of civil society institutions, promotion of growth and increase in the number of non-governmental organizations that would be able to influence young people with the aim of forming their legal awareness and an active life position

Освещаются вопросы административно-правовых основ деятельности Государственного агентства развития молодежи и гражданского общества Украины. Отмечается необходимость дальнейшего развития институтов гражданского общества, содействия росту и увеличению количества неправительственных организаций, которые могли бы влиять на молодежь с целью формирования ее правосознания, активной жизненной позиции
Профатіло, К. В. Адміністративно-правові засади організації та діяльності Державного агентства розвитку молоді та громадянського суспільства: до постановки проблеми дослідження / Кирило Валерійович Профатіло // 25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 142-144
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; громадянське суспільство; молодь; державна молодіжна політика; Державне агентство розвитку молоді та громадянського суспільства; civil society; youth; state youth policy; State Agency for the Development of Youth and Civil Society; гражданское общество; молодежь; государственная молодежная политика; Государственное агентство развития молодежи и гражданского общества