Унормування процесуальних гарантій прав учасників кримінального провадження під час досудового розслідування - Піддубна, А. В.; Piddubna, A. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1244-2263 (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 321-325, 2022)
Обґрунтовано необхідність унормування процесуальних гарантій прав учасників кримінального провадження під час досудового розслідування.

The need to standardize procedural guarantees of the rights of participants in criminal proceedings during the pre-trial investigation is substantiated.

Обоснована необходимость нормирования процессуальных гарантий прав участников уголовного производства в ходе досудебного расследования.
Піддубна, А. В. Унормування процесуальних гарантій прав учасників кримінального провадження під час досудового розслідування / Аліна Валентинівна Піддубна // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 321-325.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження; досудове розслідування; процесуальні гарантії прав учасників кримінального провадження; criminal proceedings; уголовное производство; досудебное расследование; pre-trial investigation; procedural guarantees of the rights of participants in criminal proceedings; процессуальные гарантии прав участников уголовного производства