Особа злочинця як елемент криміналістичної характеристики вбивств, вчинених у місцях позбавлення волі - Шеленіна, К. Г.; Shelenina, K. H.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7101-3787 (Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 184-187., 2019)
Дослідивши слідчу практику щодо вбивств, вчинених засудженими в місцях позбавлення волі, автор виділяє критерії класифікації злочинців.

Having studied investigative practice regarding murders committed by convicts in prisons, the author identifies criteria for the classification of criminals.

Исследовав следственную практику по убийствам, совершенным осужденными в местах лишения свободы, автор выделяет критерии классификации преступников.
Шеленіна К. Г. Особа злочинця як елемент криміналістичної характеристики вбивств, вчинених у місцях позбавлення волі / Карина Григорівна Шеленіна // Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 184-187.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; особа злочинця; person of criminal; личность преступника; вбивство; murder; убийство; засуджені; convicted; осужденные; місця позбавлення волі; places of imprisonment; места лишения свободы