Закордонне студіювання проблеми подолання робочого стресу в діяльності поліцейських - Гончарова, Я. І.; Honcharova, Ya. I. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 29 берез. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 209-211, 2024)
Представлено теоретичний аналіз проблеми робочого стресу у практиці поліціювання в працях закордонних дослідників. Наведені ключові особливості робочого стресу, його негативні наслідки та благополуччя поліцейських та основі методи подолання.

A theoretical analysis of the problem of work stress in the practice of policing in the works of foreign researchers is presented. The key features of work stress are given, its negative consequences and well-being of police officers and the underlying coping methods.

Представлен теоретический анализ проблемы рабочего стресса в практике полицейского труда зарубежных исследователей. Приведены ключевые особенности рабочего стресса, его негативные последствия и благополучие полицейских и на основе методов преодоления.
Keywords: поліцейські; робочий стрес; подолання стресу; благополуччя; police officers; work stress; coping with stress; well-being; полицейские; рабочий стресс; преодоление стресса; благополучие