Актуальні питання профілактики наркоманії серед молоді - Дужак, О. В.; Duzhak, O. V.; Матвієнко, М. М.; Matviienko, M. M.; Кім, В. В.; Kim, V. V. (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 142 - 146., 2020)
В тезах розглянуто та проаналізовано ефективні методики соціально-педагогічної протидії наркоманії та запропоновано дієву пропаганду серед молоді новітньої програми чат-бот «СТОПНАРКОТИК», розробленої на факультеті № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ. В тезисах рассмотрены и проанализированы эффективные методики социально-педагогического противодействия наркомании, предложена действенная пропаганда среди молодежи новейшей программы чат-бот «СТОПНАРКОТИК», разработанной на факультете № 4 Харьковского национального университета внутренних дел. The abstracts reviewed and analyzed effective methods of socio-pedagogical counteraction to drug addiction, effective promotion among young people of the latest chat-bot program "STOPNARKOTIK", developed at the faculty № 4 Kharkiv National University of Internal Affairs.
Дужак О. В. Актуальні питання профілактики наркоманії серед молоді / О. В. Дужак, М. М. Матвієнко, В. В. Кім // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 142 - 146.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінологія. Criminology. Криминология; наркоманія; чат-бот «СТОПНАРКОТИК»; профілактика наркоманії; наркомания; чат-бот «СТОПНАРКОТИК»; профилактика наркомании; addiction; chatbot "STOPNARKOTIK"; drug addiction prevention