Проблеми організаційно-правового забезпечення бюджетного контролю - Гетманець, О. П.; Hetmanets, O. P.; Гетманець Ольга Петрівна (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2009. – Вип. 45. – С. 167-173, 2009)
Сформульовано визначення організаційно-правового забезпечення бюджетного контролю як системи, що складається з організаційної структури державного контролю в бюджетному процесі, нормативно-правової бази та інших елементів. Зроблено висновок, що для подолання недосконалості в організації бюджетного процесу вкрай потрібно прийняти закон про бюджетний контроль. It is defined that organizational and legal budgetary control guarantee is the system consisting of organizational structure of state control in budgetary process, normative and legal data and other elements. There was made a conclusion that for overcoming the imperfection in budgetary process organization it is extremely necessary to adopt a law about budgetary control. Сформулировано определение организационно-правового обеспечения бюджетного контроля как системы, состоящей из организационной структуры государственного контроля в бюджетном процессе, нормативно-правовой базы и других элементов. Сделан вывод, что для преодоления несовершенства в организации бюджетного процесса крайне необходимо принять закон о бюджетном контроле.
Problems of organizational and legal support of budget control
Проблемы организационно-правового обеспечения бюджетного контроля
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; бюджетний процес; бюджетный процесс; budgetary process; бюджетний контроль; бюджетный контроль; budgetary control; організаційно-правове забезпечення; организационно-правовое обеспечение; organizational and legal support