Деякі проблеми забезпечення прав і свобод громадян при здійсненні адміністративного судочинства в Україні - Небрат, О. О.; Nebrat, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2038-1467 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 256-261., 2008)
Розглянуто проблеми забезпечення прав і свобод громадян при здійсненні адміністративного судочинства в Україні. Рассмотрены проблемы обеспечения прав и свобод граждан при осуществлении административного судопроизводства в Украине. The problems of ensuring the rights and freedoms of citizens during the administration of administrative justice in Ukraine are considered.
Небрат, О. О. Деякі проблеми забезпечення прав і свобод громадян при здійсненні адміністративного судочинства в Україні / О. О. Небрат // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 256-261.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне судочинство; административное судопроизводство; права і свободи громадян; права и свободы граждан; захист прав і свобод; защита прв и свобод; адміністративні суди; административные суды; Кодексу адміністративного судочинства; Кодекс административного судопроизводства