Особливості забезпечення публічної безпеки органами місцевого самоврядування - Панова, О. О. (Правові реформи в Україні: реалії сьогодення: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2018 року). - Харків: ГО «Асоціація аспірантів-юристів», - 2018. - С. 40-41, 2018)
У тезах розглянуто особливості забезпечення публічної безпеки органами місцевого самоврядування. Зазначено, повноваження органів місцевого самоврядування у сфері забезпечення публічної безпеки поділяються на наглядові та контрольні, що й дозволяє представникам виконавчої влади повноцінно реалізовувати надані їм повноваження. В тезисах рассмотрены особенности обеспечения публичной безопасности органами местного самоуправления. Отмечено, что полномочия органов местного самоуправления в сфере обеспечения публичной безопасности разделяются на надзорніе и контрольные, что и позволяет представителям исполнительной власти полноценно реализовывать предоставленные им полномочия. The features of providing of public safety the organs of local self-government are considered in theses. It is marked, plenary powers of organs of local self-government in the field of providing of public safety are divided into to the supervision and control, that and allows to the executive public agents valuably to realize the plenary powers given to them.
Панова О.О. Особливості забезпечення публічної безпеки органами місцевого самоврядування/ О.О. Панова// Правові реформи в Україні: реалії сьогодення: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2018 року). - Харків: ГО «Асоціація аспірантів-юристів», - 2018. - С. 40-41
Keywords: державні органи; публічна безпека; правопорядок