Особистість у фокусі кримінології постмодерна - Литвинов, О. М.; Lytvynov, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2952-8258; Гладкова, Є. О.; Gladkova, Ye. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4621-1738 (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 183-187, 2019)
Розглянуто проблему особистості, як один з основних об’єктів кримінології постмодерну, проаналізовано імпульси-перешкоди до свободи людини в сучасному світі.

The problem of personality is considered as one of the main objects of postmodern criminology, impulses-obstacles to human freedom in the modern world are analyzed.

Рассмотрена проблема личности, как один из основных объектов криминологии постмодерна, проанализированы импульсы-преграды к свободе человека в современном мире.
Литвинов, О. М. Особистість у фокусі кримінології постмодерна /Олексій Миколайович Литвинов, Євгенія Олексіївна Гладкова // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 183-187.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; особистість; personality; личность; постмодерн; postmodern; метанаратив; metanarrative; еклектичність; eclecticism; эклектичность; плюралізм; pluralism; плюрализм