Особливості підготовки допиту потерпілого та його законного представника при розслідуванні неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником - Олішевський, О. В.; Olishevskyi, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1102-0675 (Форум права. – 2013. – № 1. – С. 734–738, 2013)
Визначено особливості підготовки допиту потерпілого і його законного представника при розслідуванні неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником. Удосконалено положення щодо предмету допиту потерпілого і його законного представника, а також планування у частині переліку можливих питань.

The features of preparation for interrogating a victim and his legal representative in the investigation of improper fulfillment of professional duties by medical worker are determined. The subject of a victim and his legal representative interrogation, and the list of possible questions during a planning are improved.

Определены особенности подготовки допроса потерпевшего и его законного представителя при расследовании ненадлежащего исполнения профессиональных обязанностей медицинским работником. Усовершенствованы положения относительно предмета допроса потерпевшего и его законного представителя, а также планирования в части перечня возможных вопросов.
Features of Preparation and Examination of the Victim's Legal Representative in the Investigation of Improper Performance of Professional Duties Medical Officer
Особенности подготовки допроса потерпевшего и его законного представителя при расследовании ненадлежащего исполнения профессиональных обязанностей медицинским работником
Олішевський, О. В. Особливості підготовки допиту потерпілого та його законного представника при розслідуванні неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником [Електронний ресурс] / О. В. Олішевський // Форум права. — 2013. — № 1. — С. 734-738. — Режим доступу: http://archive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2013-1/13oovomp.pdf.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; методика розслідування злочинів; методика расследования преступлений; methods of crime investigation; медичні працівники; медицинские работники; medical workers; допит потерпілого; допрос потерпевшего; interrogation victim; підготовка допиту; подготовка допроса; preparation for interrogating