Адміністративно-правова охорона та захист права власності - Галунько, В. В.; Galunko, V. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. – Вип. 38. - С. 192-198, 2007)
Досліджено здійснення розмежування розуміння адміністративно-правової охорони та захисту суб‘єктів права власності. Исследовано осуществление разграничения понимания административно-правовой охраны и защиты субъектов права собственности. The implementation of the differentiation of understanding of administrative and legal protection and protection of subjects of property rights is investigated.
Галунько, В. В. Адміністративно-правова охорона та захист права власності / В. В. Галунько // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. – Вип. 38. - С. 192-198
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; охорона права власності; охрана прав собственности; property protection