Сутність та загальна характеристика професіоналізму працівників органів внутрішніх справ - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8367-2504 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 445-450, 2004)
Проаналізовано сутність та загальна характеристика професіоналізму працівників органів внутрішніх справ. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проанализированы сущность и общая характеристика профессионализма работников органов внутренних дел. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The essence and the general characteristic of professionalism of the employees of law-enforcement bodies are analyzed. Practical recommendations are given to address these issues. Проаналізовано сутність та загальна характеристика професіоналізму працівників органів внутрішніх справ. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проанализированы сущность и общая характеристика профессионализма работников органов внутренних дел. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The essence and the general characteristic of professionalism of the employees of law-enforcement bodies are analyzed. Practical recommendations are given to address these issues.
Музичук, О. М. Сутність та загальна характеристика професіоналізму працівників органів внутрішніх справ / О. М. Музичук // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 445-450.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; профессионализм; професіоналізм; professionalism; професія; profession; профессия; професійна етика; профессиональная этика; professional ethics; професійні здібності; professional abilities; профессиональные способности