Щодо поняття «транспортні засоби» - Баркова, С. П.; Barkova, S. P. (Форум права. – 2013. – № 2. – С. 13–18, 2013)
Досліджено поняття «транспортні засоби». Розмежоване вузьке та широке розуміння даного поняття та пропонує його авторське визначення, а також доведено висновок про необхідність внесення змін до ст.977 Цивільного кодексу України, в якій слово «автотранспортні» в усіх відмінках замінити словом «транспортні». The article is devoted to research of concept «transport vehicles». An author differentiates the narrow and wide value of the studied concept and offers his author determination, and also proves a conclusion about the necessity of bringing of changes to the Clause 977 of Civil code of Ukraine, in which word motor «transport» in all cases to replace «transporting» by a word. Исследовано понятие «транспортные средства». Разграничено узкое и широкое значение изучаемого понятия и предложено его авторское определение, а также доказан вывод о необходимости внесения изменений к ст.977 Гражданского кодекса Украины, в которой слово «автотранспортные» во всех падежах заменить словом «транспортные».
On the Concept of «Means of Transport»
О понятии «транспортные средства»
Баркова, С. П. Щодо поняття «транспортні засоби»[Електронний ресурс] / С. П. Баркова // Форум права. – 2013. – № 2. – С. 13–18 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/FP_index.htm_2013_2_4.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; транспортні засоби; транспортные средства; means of transport; поняття; понятие; concept