Об’єкти публічного адміністрування в органах Національної поліції - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; ResearcherID: I-5612-2016; Костянтин Бугайчук (Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : матеріали ХІ Міжнар. наук.-практ. конф. ( м. Суми,18-19 трав. 2018 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2018. – C. 49-51, 2018)
В доповіді проаналізовані напрями публічного адміністрування в органах Національної поліції, на підставі чого визначені його ключові об’єкти.

The report analyzes the areas of public management in the National Police, on the basis of which its key objects are defined.

В докладе проанализированы направления публичного администрирования в органах Национальной полиции, на основании чего определены его ключевые объекты.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; публічне адміністрування; об’єкт публічного адміністрування; публичное администрирование; объект публичного администрирования; public management; object of public management