До питання про повернення первинного матеріалу на додаткову перевірку - Савчук, Т. І.; Savchuk, T. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8024-5136 (Право і безпека. - 2011. - № 3 (40). - С. 224-229, 2011)
Виділено рівні, на яких можливе повернення первинного матеріалу на додаткову перевірку і розкрито зміст кожного з рівнів. Звернуто увагу на прогалину в законодавстві, яке регулює повернення прокурором первинного матеріалу на додаткову перевірку, та надано пропозиції для усунення зазначеної прогалини. The levels on which primary material is possible to be returned for additional verification are highlighted and the content of each level is disclosed. Paid attention to the gap in the legislation which regulates prosecutor’s returning of primary material for additional verification and the offer to eliminate this gap is given. Выделены уровни, на которых является возможным возвращение первичного материала на дополнительную проверку и раскрыто содержание каждого из уровней. Обращено внимание на пробел в законодательстве, которое регулирует возвращение прокурором первичного материала на дополнительную проверку, и предоставлено предложение для устранения указанного пробела.
To the issue about returning of primary material for additional verification
К вопросу о возвращении первичного материала на дополнительную проверку
Савчук, Т. І. До питання про повернення первинного матеріалу на додаткову перевірку / Т. І. Савчук // Право і безпека. - 2011. - № 3 (40). - С. 224-229.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; повернення матеріалу на додаткову перевірку; возвращение материала на дополнительную проверку; returning of material for additional verification; додаткова перевірка первинного матеріалу; дополнительная проверка первичного материала; additional verification of primary material; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation