Межі здійснення повноважень виконавцем заповіту - Кухарєв, О. Є.; Kukharev, O. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2086-9179 (Підприємництво, господарство і право. - 2009. - № 11. - С. 40-43, 2009)
У статті розглянуто проблеми здійснення виконавцем заповіту своїх повноважень та вста новлюються межі їх здійснення. Обґрунтовано висновок про те, що межі повноважень виконавця заповіту залежать від способу призначення останнього.

The problems of realizing his authorities and their limits by the executor of the will are researched in this article. It is grounded that the limits of such authorities depend on the way of executor’s appoint ment.

В статье рассмотрены проблемы осуществления исполнителем завещания своих полномо чий и устанавливаются пределы их осуществления. Обоснован вывод о том, что пределы пол номочий исполнителя завещания зависят от способа назначения последнего.
Кухарєв, О. Межі здійснення повноважень виконавцем заповіту / Олександр Кухарєв // Підприємництво, господарство і право. - 2009. - № 11. - С. 40-43.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; спадкове право; наследственное право; спадкування; спадкоємець; спадкодавець; наследование; наследник; наследодатель; inheriting; heirs; testator