Проблеми формування національної стратегії захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України - Носач, А. В.; Nosach, A. V. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 6 груд. 2019 р.). – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 54-56., 2019)
Автором відзначено, що враховуючи незадовільний стан планування захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України у системі протидії злочинності, актуальним вбачається розробка нової Стратегії захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

The author noted that, given the unsatisfactory state of planning for the protection of state sovereignty and territorial integrity of Ukraine in the system of combating crime, the development of a new Strategy for the protection of state sovereignty and territorial integrity of Ukraine seems to be relevant.

Автором отмечено, что, учитывая неудовлетворительное состояние планирования защиты государственного суверенитета и территориальной целостности Украины в системе противодействия преступности, актуальной представляется разработка новой Стратегии защиты государственного суверенитета и территориальной целостности Украины.
Носач, А. В. Проблеми формування національної стратегії захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України / А. В. Носач // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 6 груд. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Консультат. місія Європейського Союзу. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 54-56.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державний суверенітет; государственный суверенитет; state sovereignty; територіальна цілісність; территориальная целостность; territorial integrity; національні інтереси; национальные интересы; national interests; національна безпека України; национальная безопасность Украины; national security of Ukraine; Стратегія національної безпеки України; Стратегия национальной безопасности Украины; National Security Strategy of Ukraine