Щодо ризиків, тенденцій та загроз організованої злочинності - Сиромятнікова, М. С.; Syromiatnikova, M. S. (Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти : матеріали VІІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Дніпро, 15 берез. 2024 р.) : у 2-х ч. – Дніпро : ДДУВС, 2024. – Ч. І. – С. 584-585, 2024)
Розглянуто тенденції розвитку організованої злочинності в Україні в умовах війни.

The trends in the development of organized crime in Ukraine during the war are considered.

Рассмотрены тенденции развития организованной преступности в Украине в условиях войны.
Keywords: організована злочинність; Україна; війна; тенденції; organized crime; Ukraine; war; trends; умови воєнного стану; Украина; война; организованная преступность; тенденции