Роль науково-педагогічного та начальницького складу у формуванні морально-правової та психологічної стійкості курсантів та слухачів ВНЗ МВС України - Романенко, М. В.; Romanenko, M. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3469-2119 (Право і безпека. - 2012. - № 5 (47). - С. 247-250, 2012)
Визначено роль науково-педагогічної та начальницького складу в формуванні морально-правової і психологічної стійкості курсантів і слухачів вищих навчальних закладів Міністерства внутрішніх справ України.

The role of scientific and pedagogical and commanding structure in formation of moral and legal and psychological firmness of cadets and listeners of higher educational institutions of the ministry of internal affairs of Ukraine is determined.

Определена роль научно-педагогической и начальствующего состава в формировании морально-правовой и психологической устойчивости курсантов и слушателей высших учебных заведений Министерства внутренних дел Украины.
The Role Of Scientific And Pedagogical And Commanding Structure In The Formation Of Moral And Legal And Psychological Firmness Of Cadets And Listeners Of Higher Educational Institutions Of The Ministry Of Internal Affairs Of Ukraine
Роль научно-педагогического и начальствующего состава в формировании морально-правовой и психологической стойкости курсантов и слушателей вузов МВД Украины
Романенко, М. В. Роль науково-педагогічного та начальницького складу у формуванні морально-правової та психологічної стійкості курсантів та слухачів ВНЗ МВС України / М. В. Романенко // Право і безпека. - 2012. - № 5 (47). - С. 247-250.
Романенко М. В. "Роль науково-педагогічного та начальницького складу у формуванні морально-правової та психологічної стійкості курсантів і слухачів ВНЗ МВС України." Право і Безпека 5 (2012): 247-250.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; психологическая устойчивость; психологічна стійкість; psychological firmness; курсант вищого навчального закладу; курсант высшего учебного заведения; cadets of a higher educational establishment; руководители; керівники; морально-правовая устойчивость; морально-правова стійкість