Культурно-психологічні фактори корупційної злочинності у секторі безпеки та оборони - Поляков, І. С.; Poliakov, I. S. (Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама : зб. тез доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 346-348, 2025)
Підкреслено зв’язок корупційної злочинності у секторі безпеки та оборони України в умовах війни із двома взаємопов’язаними факторами культурно-психологічного характеру: кризою соціальної ідентичності та фронтирністю українського суспільства.

The connection between corruption crime in the security and defense sector of Ukraine in wartime conditions and two interrelated factors of a cultural and psychological nature is emphasized: the crisis of social identity and the frontier nature of Ukrainian society.
Keywords: Україна; frontierism; cultural and psychological factors; Ukraine; Ukraine; Ukraine; Ukraine; Ukraine; cultural and psychological factors; cultural and psychological factors; cultural and psychological factors; Ukraine