Педагогічна технологія як фактор впливу на формування у слухачів магістратури готовності до майбутньої педагогічної діяльності - Тюріна, В. О.; Tiurina, V. O. (Вісник Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля. Серія: Педагогіка і психологія. - 2013. - № 1 (5). - С. 31-35, 2013)
У статті визначено поняття готовності до професійної діяльності; уточнено поняття педагогічної технології; визначено її аспекти, ієрархічні рівні застосування та фактори, що впливають на ефективність застосування педагогічної технології з метою формування у слухачів магістратури як майбутніх викладачів готовності до професійної педагогічної діяльності.

The notion of readiness to professional activities is defined in the article; the notion of pedagogical technology is specified; its aspects are determined, as well as the hierarchical levels of its use and the factors influencing the efficiency of using pedagogical technology for shaping graduate students as future teachers ready for professional pedagogical activities.

В статье определено понятие готовности к профессиональной деятельности; уточнено понятие педагогической технологии; определены ее аспекты, иерархические уровни применения и факторы, которые влияют на эффективность применения педагогической технологии с целью формирования у слушателей магистратуры как будущих преподавателей готовности к профессиональной педагогической деятельности.
Keywords: готовність; професійна діяльність; педагогічна технологія; readiness; professional activity; pedagogical technology; готовность; профессиональная деятельность; педагогическая технология