Цивільно-правові аспекти виникнення особистих немайнових прав юридичних осіб - Попова, С. О.; Popova, S. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3628-1513 (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.). – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 363-365, 2018)
Розкриті цивільно-правові аспекти виникнення особистих немайнових прав юридичних осіб.

Civil law aspects of the emergence of personal non-property rights of legal entities are disclosed.

Раскрыты гражданско-правовые аспекты возникновения личных неимущественных прав юридических лиц.
Попова С. О. Цивільно-правові аспекти виникнення особистих немайнових прав юридичних осіб / С. О. Попова // Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Харків. обласний осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України». – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 363 - 365.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; особисті немайнові права; юридичні особи; личные неимущественные права; юридические лица; personal non-property rights; legal entities