Організація та планування розслідування злочинного обороту порнографічної продукції - Жилін, Є. В.; Zhylin, Ye. V.; Сафронов, С. О.; Safronov, S. O. (Право і безпека. - 2010. - № 1 (33). - С. 109-114, 2010)
Розглянуто питання щодо оптимізації процесу з організації і планування розслідування злочинів, пов’язаних з обігом порнографічної продукції.

Problems of increasing the effectiveness of the organization and planning of crime investigation connected with trafficking of pornographic materials are researched.

Рассмотрены вопросы по повышению эффективности процесса организации и планирования расследования преступлений, связанных с оборотом порнографической продукции.
Keywords: розслідування злочинів; crime investigation; расследование преступлений; організація і планування розслідування злочинів; organization and planning of crime investigations; организация и планирование расследования преступлений; злочинний оборот порнографічної продукції; criminal trafficking of pornographic products; преступный оборот порнографической продукции