Роль кадрового потенціалу в освітньому процесі України - Фурса, В.А. (Харків. - ХНУБА. - 2018., 2018)
Cтратегія економічного та соціального розвитку вимагає ефективного використання досягнень вітчизняної науки і техніки для вирішення соціальних, економічних, культурних та інших проблем суспільства. Стан та перспективи розвитку науки і технологій є важливим елементом державної політики соціально-економічного розвитку України. The strategy of economic and social development requires the effective use of the achievements of national science and technology to solve social, economic, cultural and other problems of society. The state and prospects of development of science and technology is an important element of the state policy of socio-economic development of Ukraine. Стратегия экономического и социального развития требует эффективного использования достижений отечественной науки и техники для решения социальных, экономических, культурных и других проблем общества. Состояние и перспективы развития науки и технологий является важным элементом государственной политики социально-экономического развития Украины.
Фурса В.А. Роль кадрового потенціалу в освітньому процесі України// «Методичний потенціал, тренди та формати трансформації європейських освітніх систем»: Тези доповіді Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 лютого 2018 р.). – ХНУБА. – Харків, 2018.
Keywords: освіта; наукові дослідження; соціальний розвиток; обгрунтування; образование; научные исследования; социальное развитие; обоснование; education; scientific research; social development; justification